Om oss Kontakt
Vad ingår Surfskola Priser Resa till Biarritz Filmer och bilder Frågor och svar

Sommarens härligaste surfcamp

Biarritz har allt. Fantastisk surf, ösiga barer, mysiga restauranger och grillkvällar på stranden. Variationen och närheten till olika surfspots gör den charmiga staden till Europas surfmetropol.
Vi älskar Biarritz och lovar att du också kommer göra det!

Surfcamp Biarritz

Äkta surfstyle – lev surfarliv i Biarritz! Boende med frukost, tillgång till egen surfbräda och våtdräkt, skönt häng och mycket mer. Du bokar flygbiljetten vi fixar resten. Enklare blir det inte!
Tågdeal! Ta tåget och få 1000 kr rabatt.
Junideal! Sju dagar på campet för 2990 kr.

För vem?

Passar dig som har surfat lite eller mycket tidigare. Vi ger tips och coachar när vi surfar tillsammans men ger ej regelrätta lektioner.

Pris

Från 2990 kr/vecka
Hela prislistan

Surfcamp och surfskola

Du får en kickstart på surfkarriären med några surflektioner. Samma härliga upplägg som surfcampet plus surfskola i fem dagar. Självklart har du tillgång till egen surfbräda och våtdräkt.
Tågdeal! Ta tåget och få 1000 kr rabatt.

För vem?

Har du aldrig surfat tidigare rekommenderar vi att du går i surfskola. Du har surflektioner fem dagar med licencerade surflärare och får en kickstart på surfkarriären.

Pris

Från 4990 kr/vecka
Hela prislistan

Boka

På grund av situationen i världen tar vi just nu inte emot några bokningar.

Maila till biarritz@friendsofaloha.com eller ring 070-190 10 33 för mer information.

Följande ingår alltid:

Aloha style surfcamp

Surfskola

Surflektionerna kör vi tillsammans med Mathieu Cerramon som även driver licensierade Biarritz Paradise Surfschool. Mathieu har över 15 års erfarenhet som surfinstruktör.

Surflektionerna hålls på stränderna Cote des Basques och Marbella som är våra "hemmabryt" med gångavstånd från campet.

Boende i äkta surfstil
Skönt häng i loungen

Välkommen till vårt surf shack. Vi håller till på Biarritz Camping med gångavstånd både till Biarritz bästa surfspots och stan. Campingen är fyrstjärnig med affär, bar, restaurang och pool.

Du bor själv eller med polare i 2-4/pers tält (du behöver inte släpa med eget tält). I det gemensamma stora tältet finns ett kök med kyl/frys och möjlighet att lag mat. Här kan du också kolla på film, lyssna på musik eller spela ukulele.

Ät. Sov. Surfa. Repetera.

Priser 2021
Surfcamp Biarritz
Juni Juli Augusti September
En vecka 2 990 kr 3 990 kr 3 990 kr 2 990 kr
Två veckor 4 990 kr 6 990 kr 6 990 kr 4 990 kr
Tre veckor 6 990 kr 8 990 kr 8 990 kr 6 490 kr
Surfskola 5 dagar + 2 000 kr

Resa till Biarritz

Det är enkelt att resa till Biarritz. SAS flyger direkt till Biarritz från Stockholm och Köpenhamn under juni, juli och augusti. Kolla även in Air France som flyger till Biarritz via Paris från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Norwegian flyger direkt till närliggande Bilbao och Bordeaux.

Tåg: Interrailkort - numera riktigt billigt. Kräver lite mer tid men en avstickare till Spanien och några stopp på vägen är inte så dumt. Dessutom ger vi 1000 kr rabatt/person om du tar tåget. Spana in europarunt.se eller Deutsche Bahn för bra info.

Kommer du till flygplatsen eller tågstationen i Biarritz så ingår transfer.

Kom ihåg att du själv bestämmer vilken veckodag du vill komma på.

Fler tips på hur du enkelt reser till Biarritz

Andrea hjärta surfbräda
“Fortfarande osäker? Just nu i detta ögonblick värmer solen och jämna, fina vågor rullar in mot den franska atlantkusten. Vi ses i sommar!”
Andrea, Friends of Aloha
Marbella surfer
Marbella surfer

Surf wagon

Frågor och svar

Jag vill surfa i Biarritz nu! Hur bokar jag?

På grund av situationen i världen tar vi just nu inte emot några bokningar.

Maila till biarritz@friendsofaloha.com eller ring 070-190 10 33 för mer information.

Varför ska jag välja Friends of Aloha?

Här får du några skäl: 1. Surfcampet drivs av erfarna surfare & landslagstränare. Vi har koll helt enkelt. 2. Skön mix av erfarna surfare & nybörjare. 3. Vi är allt annat än charter – upplev det äkta surfarlivet med genuin Aloha-känsla. 4. Du får tips om var och när du hittar det bästa surfet för dagen. 5. Vi har det bästa hänget - i vattnet och på land!

Hur bor jag?

Som en äkta surfare – i tält.

Är Friends of Aloha ett mobilt surfcamp?

Nope. Varför sitta i varma bussar halva dagen när vi har Europas bästa vågor precis utanför dörren? Om man åker till Biarritz vill man ju surfa i Biarritz. Det finns minst fyra olika spots inom gångavstånd från campet som passar allt från nybörjare till de som vill ha tuffare utmaningar.

Hur reser jag enklast till Biarritz?

I år är det enkelt att ta sig till Biarritz. Det finns många smidiga alternativ:

Flyg
SAS flyger från Stockholm och Köpenhamn direkt till Biarritz under juni, juli och augusti.
Air France flyger från Göteborg, Köpenhamn och Stockholm via Paris till Biarritz.
Med Ryan Air kan du flyga till Biarritz från Skavsta eller Göteborg via London.
Ett annat smidigt alternativ är att flyga med Norwegian till Bordeaux på måndagar och fredagar. Därefter tåg, buss eller hyrbil de 18 mil det är till Biarritz. Norwegian flyger även till närliggande Bilbao på onsdagar och lördagar.
Hittar du billigt flyg till Paris kan du ta tåget till Biarritz. Från Paris till Biarritz går det blixtsnabba tåget TGV regelbundet, resan tar ca 5 timmar.

Tåg
Interrailkort - numera riktigt billigt. Kräver lite mer tid men en avstickare till Spanien och några stopp på vägen är inte så dumt. Spana in europarunt.se och SJ som har bra info eller sök tågrutter på Deutsche Bahn.

Bil
Även fast det är långt väljer en del bilen. Det är ca 220 mil mellan Helsingborg och Biarritz. Kolla in www.viamichelin.com för vägbeskrivningar och kartor eller kontakta oss för bästa resväg och tips.

Transfer flygplats/tågstation/busstation i Biarritz ingår i priset. Kom också ihåg att vi har valfria ankomst- och avresedagar. Du kan alltså komma till oss vilken veckodag som helst.

Behöver jag gå i surfskola?

Har du ännu inte glidit fram på en bräda i vattnet? Då rekommenderar vi varmt surfskola. Slipp harva på i vattnet med fel teknik och noll koll på vågorna. Surfat förut? Du behöver inte surfskola men det finns lektioner för alla nivåer.

Vi samarbetar med Biarritz Paradise Surf School. Surfskolan är en av få i Biarritz som uppfyller de krav på utbildningar och erfarenheter som de franska myndigheterna kräver. Du får en erfaren och licensierad surfinstruktör som ger dig en kickstart i surfkarriären.

Hur långa är surflektionerna?

En surflektion är 1,5 timmar. Tidvattnet styr när på dagen lektionen är.

Hur mycket kostar mat?

I mataffärerna är prisläget ungefär detsamma som i Sverige. Men ost och vin är mycket billigare – och det klarar man sig ju långt på. På restaurangerna får du mer för stålarna än hemma, framför allt är drickat billigare.

Vilken utrustning ingår?

Du får låna en kort våtdräkt (stl XS-XL) och en bräda av typen NSP eller Bic. Rädd för att få brädan i skallen? Vi har även ett antal så kallade soft tops (mjuka brädor med mjuka fenor).

Har ni någon åldersgräns?

Jupp, vi vill att du har firat din 18-årsdag. Vi kan göra undantag om du tar med dig mamsen eller papsen (och det kommer bli kul ändå, vi lovar).

Hur gamla är gästerna?

Vi har väldigt blandade åldrar på campet och vill att det ska vara så. Gemensamt för alla är det genuina intresset för surfing.

Vad ska jag ta med?

Badkläder, flip-flops, solbrillor, några ombyten kläder, handduk, lakan, örngott och tandborste. Ett par långbyxor, en varm tröja och en tunn regnjacka kan vara bra (det kan regna i Biarritz men ovädret är sällan långvarigt). Vill du inte släpa på örngott och lakan kan du hyra det billigt på plats.

Strunta i sovsäck, luftmadrass, trangiakök, luftmadrass, skateboard och annat skrymmande. Det ingår nämligen! Najs va?

Kan jag komma även om jag aldrig har surfat?

Självklart! Komsi komsi! Vi älskar att dela med oss av surfgemenskapen. Friends of Aloha drivs av ett gäng erfarna surfare och bland våra gäster finns många riktiga surfrävar som gärna ger råd till noviserna.