Stubb pratar
“Vi är ett gäng hängivna surfare som älskar att dela med oss. Mer surf till alla!”
Patrick Stubb, Mr Aloha

Kärlek, frid och lycka

Aloha betyder kärlek, frid, medkänsla och lycka. Friends of Aloha grundades sommaren 2000 av ett gäng hängivna surfare. Vi hade tillbringat många surfsäsonger i Biarritz och på Hawaii och vi ville sprida aloha-andan och få fler att uppleva det fantastiska kring surf.

I början bestod gästerna av vänner och vänners vänner. Den familjära stämningen lever kvar än i dag – alla gäster är vänner att dela surfingens lyckorus med.

Våra vänner är dina vänner

Våra gäster består av nybörjare, veteraner och allt där emellan. De flesta är svenskar men vi har genom åren haft gäster från 23 olika länder. Gemensamt för alla är surfintresset och ödmjukheten. Campet genomsyras av en skön gemenskap som gör att många återvänder år efter år (ibland flera gånger per säsong).

Sedan starten finns vi i surfmetropolen Biarritz. Vintern 2012 startade vi surfcamp på Barbados i södra Karibien.

Friends of Aloha-familjen

Vi som jobbar på Friends of Aloha älskar surfing, resor och andra kulturer. Genom åren har vi blivit en stor familj. Vissa har surfat i ett par decennier, andra började för några år sedan. Gemensamma drag är vår enorma entusiasm, öppenhet och viljan att sprida aloha-andan .