Om oss Kontakt
Sommaren 2021 - Information om Corona-viruset COVID-19
På grund av situationen i världen tar vi just nu inte emot några bokningar inför sommaren. Vi hoppas kunna erbjuda ett alternativ om läget förändras. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Kontakta Friends of Aloha på 070-190 10 33 eller surfa@friendsofaloha.com för mer information.


Boka din surfsommar

Platserna bokas upp snabbt - har du redan bestämt dig är det lika bra att boka redan idag. Undrar du över något, vill stanna längre än tre veckor eller har andra önskemål? Hör av dig till oss så hjälper vi till.

Så här gör du:
1. Skicka en bokningsförfrågan genom att fylla i uppgifterna i formuläret nedan, maila till biarritz@friendsofaloha.com eller slå en signal på 070-190 10 33.

2. När du fått en bekräftelse från oss att vi har lediga platser den tid du vill åka sätter du in anmälningsavgiften på 1000 kr på plusgiro 49 89 68-7 eller bankgiro 281-2501 (Take Me to the Ocean / Hall and Baloo). Anmälningsavgiften dras från den totala kostnaden och resterande belopp betalas 7 dagar före ankomst.

3. När anmälningsavgiften är betald är platserna är reserverade.

Övrig info:
Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning. Många väljer att stanna flera veckor och då räcker de att gå surfskola första veckan. Tänk på att flygresa ej ingår i priset.