Surfcamp och surfskola i Biarritz, boende 7 dagar, pris från 3395kr. Endast surfcamp 7 dagar, pris från 1795kr. Boka nu! Läs mer om våra surfcamps i Biarritz Boka online

Om Friends of Aloha

Friends of Aloha fick sitt namn år 2000 av ett gäng hängivna surfare som efter många surfsäsonger i Biarritz och på Hawaii startade surfcamps. Tanken är att vi genom surfcampet ska sprida aloha-spirit bland de svenska surfarna och andra som vill lära sig surfa och leva surfarlivet.

Alla vi som jobbar med Friends of Aloha har i perioder bott i Biarritz och har lång erfarenhet och stor kännedom om surfet i området. Vi hittar alltid dagens bästa vågor!

Några av oss som är involverade:

Stubb Patrick Stubb Ståhl
Mr "Friends of Aloha" med över 20 års erfarenhet av surfing. Coach och ansvarig för svenska surflandskapet. Surfinstruktör på Hawaii och Biarritz. Förste svensk att tävla i ASP EM 2003. 21:a på EM(ISA) 2007. 3:a Swe surf tour 2007. Stickar mössor. Ganska grym på ukelele också...
Padda Patrick Padda Ingverud
Världens schysstaste kille. En av Sveriges i särklass bästa longboardsurfare med den snyggaste stilen du kan hitta. Surfar hela året runt. Mer då? Ja han lyckas klämma in en del brädåkning på vintern också.
Hanna Hanna Edghil
Står med en fot i Skåne och den andra i Karibien. Surfade innan hon kunde gå och delvis uppväxt på Barbados. Grym konstnär och designer som snart slår världen med häpnad. Designar våra coola surftischor.
Henio Henio Skaldin
Sveriges Surflegend Nr 1. "Duke of Sweden", med över 20 års erfarenhet av surfing/tävlingssurf. Har tillhört det svenska landslaget sedan starten 1985. 1:a SM 2005, 1:a SM 2006, 1:a SM 2007, 1:a Swedish surf tour 2007, 7:a på ISA EM 2007, 21:a ISA Master VM 2008
Matt Mathieu Cerramon
Förutom att vara Friends of Alohas surfinstruktör så driver han Biarritz Paradise Surfschool som håller till på Plage de Marbella och Cote des Basques i Biarritz. Mathieu är en äkta vattenman med över tio års erfarenhet som surfinstruktör, livräddare och en mängd titlar från tävlingssurf. Licencierad Surfinstruktör av Franska surfförbundet och licensierad Lifeguard(MNS) Biarritz. Har vunnit både Franska och Europeiska mästerskapen. Har i vinter surfat och rest runt med ex-världsmästaren Tom Curren i Hawaii, Kalifornien och Costa rica.
Carin Brink. Plage Cavalier. Carin Brink
Surfat sedan 2001. Surfat i Sverige, Europa, Afrika och Australien. Genomförde tillsammans med Jeppa en 12 månaders surfresa i Frankrike, Spanien, Portugal, Marocko och Australien. Rese- och surfskribent för bl a Åka Skidor och Svenska Dagbladet. Driver surfresesajten hallabaloo.se som är specialiserad på surf i Frankrike.
Jesper Jeppa Brink Jeppa Brink
Surfade för första gången i Biarritz 1995 och har varit där varje år sedan dess. Surfat i Sverige, Europa, Afrika och Australien. Genomförde tillsammans med Carin en 12 månaders surfresa i Frankrike, Spanien, Portugal, Marocko och Australien. Driver surfresesajten hallabaloo.se som är specialiserad på surf i Frankrike.

Surfskolan värmer upp innan det är dags att bli blöt. Plage Cote des Basques. Stort i Cavalier.